Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

SIIVUN PAREMPI OPISKELIJAELÄMÄ JA TUHANSIA OPISKELIJAETUJA

Yrityksille

Hyvä yrityksen, oppilaitoksen tai opiskelijajärjestön edustaja - ota yhteyttä

Slice on Suomen isoin opiskelijetupalvelu sekä digitaalinen opiskelijakortti. Palvelua käytetään halki Suomen korkeakouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Slice kokoaa tuhansia paikallisia ja valtakunnallisia etuja kaikilta merkittäviltä opiskelupaikkakunnilta.

Yrityksen edustaja: Slicen avulla tavoitat haluamasi opiskelijakohderyhmän helposti ja tehokkaasti. Edut voivat olla paikallisia tai valtakunnallisia ja niitä voi kohdentaa eri kriteerein. Ota yhteys oheisella lomakkeella niin kerromme lisää.

Oppilaitoksen edustaja: Slicen avulla voidaan tarjota virallinen maksuton digitaalinen opiskelijakortti oman oppilaitoksenne opiskelijoille. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja Slice huolehtii asiakaspalvelun opiskelijoiden suuntaan. Ilmaisen opiskelijakortin lisäksi omat opiskelijat saavat käyttöönsä tuhannet opiskelijaedut läpi Suomen. Ota yhteys oheisella lomakkeella niin kerromme lisää.

Opiskelijajärjestön edustaja: Slicen avulla voidaan tarjota digitaalista opiskelijakorttia räätälöidysti vain omille jäsenillenne. Samalla tuhannet opiskelijaedut ovat jäsenistönne käytössä. Slice tekee myös monipuolisesti erilaista paikallista yhteistyötä opiskelijajärjestöjen kanssa. Ota yhteys oheisella lomakkeella niin kerromme mielellämme lisää.

Palvelu on toteutettu yhdessä alueen oppilaitosten ja opiskelijajärjestöjen kanssa, ja sitä markkinoidaan vahvasti opiskelijakanavissa.

Ota yhteyttä nyt:

Sähköposti: info@slice.fi

Jaa:

Yhteydenottolomake

Lähetä